Kleine Breinder 7, 6365 ET Schinnen    
  Bel ons direct!   046 443 26 45   046 443 26 45

Certificeringen

Erkend leerbedrijf Fundeon

B&B Bouw BV is een erkend leerbedrijf voor de bouw en draagt op deze manier bij aan nieuw vakmanschap in de toekomst, ook voor u als opdrachtgever van belang.

Om de bouwwereld in al zijn facetten te kunnen begrijpen en te weten waar vooral op de werkvloer de knelpunten liggen is de praktische ervaring een "must".

Certificeringen
Certificeringen

VCA** Certificering

B&B Bouw BV is een erkend VCA** gecertificeerd bedrijf en toont hiermee aan dat veiligheid, gezondheid en milieu voor haar van groot belang zijn. Met ons 2 sterren certificaat mogen wij ook onderaannemers inlenen, aansturen en staan we garant voor de door ons ingehuurde zzp ers en bedrijven.

Wie voor B&B Bouw BV werkt moet minimaal voldoen aan de eisen van het VCA en als bedrijf aan het VCA*.

Voor u als opdrachtgever van groot belang, u bent immers eindverantwoordelijk dat alles volgens de arbo, wet en regelgeving goed geregeld is.

In het kader van haar VCA** certificering, maar gekoppeld aan de nieuwe strengere eisen van de ARBO wet heeft B&B Bouw BV geïnvesteerd in volledig stofvrij werken. Onze nieuwe apparatuur waar iedere monteur van is voorzien voldoet aan de hoogste strenge eisen. Dat is respect voor onze eigen werknemers maar ook voor u en uw personeel, gezondheid gaat voor alles. Ook onze onderaannemers moeten voldoen aan deze eisen en werken stof vrij.