Kleine Breinder 7, 6365 ET Schinnen    
  Bel ons direct!   046 443 26 45   046 443 26 45

Storingsdienst en service

Onze eigen mensen zijn allemaal timmermannen met gedreven passie voor hun vak. Ze zijn voorzien van goed uitgeruste werkbussen om hun werk in optima forma te kunnen uitvoeren. De timmerman is vaak de ‚problem solver’ op de werkvloer met een zeer brede kennis. Met onze ploeg timmermensen draaien wij dan ook storingen, echter wel alleen voor vaste klanten.

Onderhoud

Aan de hand van mop begrotingen kunt u van ons een totaalopgave krijgen van de kostenstructuur van uw pand en/of panden. Dat is zekerheid vooraf voor u en dat werkt wel zo prettig.

Renovatie

Is uw pand toe aan een grondige opknapbeurt… Of verandert u de structuur en werkwijze binnen uw onderneming… Of wilt u gewoon eens iets anders!

Verbouw

B&B Bouw is ook actief in de particuliere sector. Aanbouw en verbouw van uw woning is bij ons in zeer goede handen. Aarzel niet om ook eens contact op te nemen met ons als uw huidige woning aangepast, uitgebreid of geheel/gedeeltelijk gerenoveerd moet worden. U ontvangt van ons geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Onze klanten

B&B Bouw is nog relatief jong maar haar slagvaardige en correcte wijze van werken heeft ertoe geleidt dat we toch al in een groot deel van de zakelijke markt actief zijn. Vaak bijna onopgemerkt hebben wij al vele mooie projecten gerealiseerd waarbij de dagelijkse gang van zaken doorgang moest, maar ook kon vinden.

Kantoren oa: Aevitae, Stienstra, Cadac Group, Nationale Nederlanden, Afnorth Brunssum, Medivators, Tebodin en Voltec.

Zorginstellingen oa: Sevagram zorgcentra, Stichting Koraalgroep en Rif Facility Management.

Schoolbesturen oa: Kindante Mosalira, Jong leren, Innovo en Afnorth Brunssum.

Gemeenten oa: Gem. Beek, Gem. Heerlen, Gem. Sittard-Geleen.

Zakelijke partners oa: Bijsmansschilderwerken, Van Mourik, Vossenberg, SVOPL, Rendamax, Guldemeester BV en Accomodation Management.